Altan Hägersten

Bengt Juhlin Bygg & Fastighetsservice i Hägersten – Vi bygger din nästa altan

Bengt Juhlin Bygg & Fastighetsservice

Varmt välkommen till Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice, en erfaren och trygg firma i Hägersten som erbjuder ett brett spektrum av byggtjänster. Vi kan hjälpa dig med allt från köksrenoveringar till kompletta byggnationer av uterum och altan. Är du intresserad av att skaffa en ny altan till huset? I över 25 år har vi hjälpt kunder runtomkring Hägersten och Stockholm att ro deras drömprojekt i hamn, nu ser vi framemot att ta oss an ditt projekt!

Om oss

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice har sedan 1996 utfört byggnationer av uterum och altaner i Hägersten med omnejd. På vägen till idag har vi samlat på oss omfattande kunskap och erfarenhet inom branschens olika arbetsområden. Vi har helt enkelt vad som krävs för att ge våra kunder ett resultat som uppfyller deras förväntningar.

Altan Hägersten

Vi finns här

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice utgår från Hägersten. Härifrån tar vi oss an uppdrag över hela Stockholmsregionen och dess omnejd. Kontakta oss för att få en offert på en ny altan!

Alltid nöjda kunder

Vår erfarenhet och kompetens gör oss till ett tryggt val för att bygga altan. För oss är det en självklarhet att arbeta med stor fokus på kvalitet och utefter kundens önskemål.

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Här på Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice kan du få hjälp med det mesta inom branschen, allt från grov- och byggnadssnickeri till gjutningar samt betongarbeten. Vi ser till att ge dig ett kvalitativt arbete och ett resultat som håller i längden.

Altan

På Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice besitter vi stor kunskap inom byggnationer av altaner. Vi kan erbjuda dig i Hägersten en altan som byggs helt enligt dina önskemål. Oavsett om du redan har en altan som du vill bygga ut eller om du vill ha en helt ny, så finns vi här för att stå till tjänst!  

Vi har även kompetensen för att kunna bygga uterum samt staket och behöver du rusta upp träfasaden kan vi hjälpa dig med såväl renovering som måleriarbeten.

Renoveringar

När det kommer till renoveringar kan vi utföra bland annat köksrenoveringar, men naturligtvis gör vi även andra invändiga renoveringar också. Vi ser till att renoveringen sker utefter dina önskemål och erbjuder dig en heltäckande lösning.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser framemot att få höra av dig! 

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice

Agnes Lagerstedts Gata 7, 129 51 Hägersten

070-574 75 33

beju@live.se

Altan Hägersten

Funderar du på att bygga en ny altan? Låt oss på Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice bidra med vår expertis. Vi erbjuder en trygg och smidig process där du får en altan som matchar dina önskemål! Du hittar oss i Hägersten, varmt välkommen!

Kontakt