Köksrenovering Hägersten

Bengt Juhlin Bygg & Fastighetsservice i Hägersten – Vi hjälper dig med köksrenovering

Bengt Juhlin Bygg & Fastighetsservice

Varmt välkommen till Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice, en erfaren och trygg firma i Hägersten som erbjuder ett brett spektrum av byggtjänster. Vi kan hjälpa dig med allt från köksrenovering till altanbyggen. Är du intresserad av en köksrenovering? I över 25 år har vi hjälpt kunder runtomkring Hägersten och Stockholm att ro deras drömprojekt i hamn, nu ser vi framemot att ta oss an ditt projekt!

Om oss

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice har sedan 1996 utfört köksrenoveringar i Hägersten och Stockholm med omnejd. På vägen till idag har vi samlat på oss omfattande kunskap och erfarenhet inom branschens olika arbetsområden. Vi har helt enkelt vad som krävs för att ge våra kunder ett kök som uppfyller deras förväntningar.

Altan Hägersten

Vi finns här

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice utgår från Hägersten. Härifrån tar vi oss an uppdrag över hela Stockholmsregionen och dess omnejd. Kontakta oss för att få en offert på en köksrenovering!

Alltid nöjda kunder

Vår erfarenhet och kompetens gör oss till ett tryggt val för köksrenovering. För oss är det en självklarhet att arbeta med stor fokus på kvalitet och utefter kundens önskemål.

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Här på Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice kan du få hjälp med det mesta inom branschen, allt från grov- och byggnadssnickeri till gjutningar samt betongarbeten. Vi ser till att ge dig ett kvalitativt arbete och ett resultat som håller i längden.

Köksrenovering

När det kommer till renoveringar kan vi utföra bland annat köksrenovering. Vi ser till att renoveringen sker utefter dina önskemål och erbjuder dig en heltäckande lösning. Köket ska vara trivsam plats där du kan umgås gemensamt med vänner och familj. Vi förverkligar den visionen och ger dig ett kök där du kommer stortrivas!   

Altaner och uterum

På Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice besitter vi stor kunskap inom byggnationer av altaner, uterum och staket. Vi kan erbjuda dig i Hägersten ett resultat helt enligt dina önskemål. 

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser framemot att få höra av dig! 

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice

Agnes Lagerstedts Gata 7, 129 51 Hägersten

070-574 75 33

beju@live.se

Köksrenovering Hägersten

Funderar du på att renovera om i köket? Låt oss på Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice bidra med vår expertis. Vi erbjuder en trygg och smidig process där du får ett nytt kök som matchar dina önskemål! Du hittar oss i Hägersten, varmt välkommen!

Kontakt