Renovering Hägersten

Bengt Juhlin Bygg & Fastighetsservice i Hägersten – Vi hjälper dig med renovering

Bengt Juhlin Bygg & Fastighetsservice

Varmt välkommen till Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice, en erfaren och trygg firma i Hägersten som erbjuder ett brett spektrum av byggtjänster. Vi kan hjälpa dig med allt från invändig renovering till altanbyggen. Är du intresserad av en renovering? I över 25 år har vi hjälpt kunder runtomkring Hägersten och Stockholm att ro deras drömprojekt i hamn, nu ser vi framemot att ta oss an ditt projekt!

Om oss

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice har sedan 1996 utfört renoveringar i Hägersten och Stockholm med omnejd. På vägen till idag har vi samlat på oss omfattande kunskap och erfarenhet inom branschens olika arbetsområden. Vi har helt enkelt vad som krävs för att ge våra kunder ett resultat som uppfyller deras förväntningar.

Altan Hägersten

Vi finns här

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice utgår från Hägersten. Härifrån tar vi oss an uppdrag över hela Stockholmsregionen och dess omnejd. Kontakta oss för att få en offert på en renovering!

Alltid nöjda kunder

Vår erfarenhet och kompetens gör oss till ett tryggt val för renovering. För oss är det en självklarhet att arbeta med stor fokus på kvalitet och utefter kundens önskemål.

Renovering Hägersten

Vad vi erbjuder för tjänster

Här på Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice kan du få hjälp med det mesta inom branschen, allt från grov- och byggnadssnickeri till gjutningar samt betongarbeten. Vi ser till att ge dig ett kvalitativt arbete och ett resultat som håller i längden.

Renovering

När det kommer till renoveringar kan vi utföra såväl invändiga som utvändiga renoveringar. Vi ser till att renoveringen sker utefter dina önskemål och erbjuder dig en heltäckande lösning. Oavsett vad för typ av renovering du är i behov av, så är det vår ambition att vara dig behjälplig! 

Altaner och uterum

På Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice besitter vi stor kunskap inom byggnationer av altaner, uterum och staket. Vi kan erbjuda dig i Hägersten ett resultat helt enligt dina önskemål.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser framemot att få höra av dig! 

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice

Agnes Lagerstedts Gata 7, 129 51 Hägersten

070-574 75 33

beju@live.se

Renovering Hägersten

Funderar du på att renovera? Låt oss på Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice bidra med vår expertis. Vi erbjuder en trygg och smidig renovering där du får ett resultat som matchar dina önskemål! Du hittar oss i Hägersten, varmt välkommen!

Kontakt