Snickare Hägersten

Bengt Juhlin Bygg & Fastighetsservice – Snickare för dig i Hägersten

Bengt Juhlin Bygg & Fastighetsservice

Varmt välkommen till Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice, en firma i Hägersten med erfarna och duktiga snickare. Vi kan hjälpa dig med allt från invändiga renoveringar till kompletta byggnationer av uterum och staket. Är du intresserad av att anlita en snickare? I över 25 år har vi hjälpt kunder runtomkring Hägersten och Stockholm att ro deras drömprojekt i hamn, nu ser vi framemot att ta oss an ditt projekt!

Om oss

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice har sedan 1996 utfört snickeriarbeten i Hägersten med omnejd. På vägen till idag har vi samlat på oss omfattande kunskap och erfarenhet inom branschens olika arbetsområden. Vi har helt enkelt vad som krävs för att ge våra kunder ett resultat som uppfyller deras förväntningar.

Altan Hägersten

Vi finns här

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice utgår från Hägersten. Härifrån tar våra snickare sig an uppdrag över hela Stockholmsregionen och dess omnejd. Kontakta oss för att få en offert på ditt nästa projekt!

Alltid nöjda kunder

Vår erfarenhet och kompetens gör oss till ett tryggt val av byggfirma. För oss är det en självklarhet att arbeta med stor fokus på kvalitet och utefter kundens önskemål.

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Här på Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice kan du få hjälp med det mesta inom branschen, allt från grov- och byggnadssnickeri till gjutningar samt betongarbeten. Våra snickare ser till att ge dig ett kvalitativt arbete och ett resultat som håller i längden.

Altaner, uterum & staket

På Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice besitter vi stor kunskap inom byggnationer av altaner, staket och uterum. Vi genomför varje projekt med traditionella hantverkarmetoder och förstklassigt material. 

Renoveringar

När det kommer till renoveringar kan vi erbjuda bland annat köksrenoveringar, men naturligtvis gör vi även andra renoveringar både invändigt och utvändigt. Vi ser till att renoveringen sker utefter dina önskemål och erbjuder dig en heltäckande lösning. Du hittar oss i Hägersten, välkommen!

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser framemot att få höra av dig! 

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice

Agnes Lagerstedts Gata 7, 129 51 Hägersten

070-574 75 33

beju@live.se

Altan Hägersten

Är du i behov av en snickare? Låt oss på Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice bidra med vår expertis. Vi erbjuder dig i Hägersten en trygg och smidig process där du får ett resultat som matchar dina önskemål! 

Snickare Hägersten