Uterum Hägersten

Bengt Juhlin Bygg & Fastighetsservice i Hägersten – Vi bygger uterum

Bengt Juhlin Bygg & Fastighetsservice

Varmt välkommen till Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice, en erfaren och trygg firma i Hägersten som erbjuder ett brett spektrum av byggtjänster. Vi kan hjälpa dig med allt från köksrenoveringar till kompletta byggnationer av uterum. Är du intresserad av att skaffa ett uterum? I över 25 år har vi hjälpt kunder runtomkring Hägersten och Stockholm att ro deras drömprojekt i hamn, nu ser vi framemot att ta oss an ditt projekt!

Om oss

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice har sedan 1996 utfört byggnationer av uterum i Hägersten med omnejd. På vägen till idag har vi samlat på oss omfattande kunskap och erfarenhet inom branschens olika arbetsområden. Vi har helt enkelt vad som krävs för att ge våra kunder ett uterum som uppfyller deras förväntningar.

Altan Hägersten

Vi finns här

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice utgår från Hägersten. Härifrån tar vi oss an uppdrag över hela Stockholmsregionen och dess omnejd. Kontakta oss för att få en offert på uterum!

Alltid nöjda kunder

Vår erfarenhet och kompetens gör oss till ett tryggt val för att bygga uterum. För oss är det en självklarhet att arbeta med stor fokus på kvalitet och utefter kundens önskemål.

Uterum Hägersten

Vad vi erbjuder för tjänster

Här på Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice kan du få hjälp med det mesta inom branschen, allt från grov- och byggnadssnickeri till gjutningar samt betongarbeten. Vi ser till att ge dig ett kvalitativt arbete och ett resultat som håller i längden.

Uterum

På Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice besitter vi stor kunskap inom byggnationer av uterum. Vi kan erbjuda dig i Hägersten ett uterum som byggs helt enligt dina önskemål. Vill du bygga ut huset med ett uterum? Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig vidare!

Vi har även kompetensen för att kunna bygga staket samt altaner och behöver du rusta upp träfasaden kan vi erbjuda såväl renovering som måleriarbeten.

Renoveringar

När det kommer till renoveringar kan vi utföra bland annat köksrenoveringar, men naturligtvis gör vi även andra invändiga renoveringar också. Vi ser till att renoveringen sker utefter dina önskemål och erbjuder dig en heltäckande lösning.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser framemot att få höra av dig! 

Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice

Agnes Lagerstedts Gata 7, 129 51 Hägersten

070-574 75 33

beju@live.se

Uterum Hägersten

Funderar du på att bygga uterum? Låt oss på Bengt Juhlin Bygg och Fastighetsservice bidra med vår expertis. Vi erbjuder en trygg och smidig process där du får ett uterum som matchar dina önskemål! Du hittar oss i Hägersten, varmt välkommen!

Kontakt